Використання SPACE-методики під час прийняття стратегічних рішень на підприємстві - Дубодєлова, А. В.; Юринець, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Викладено зміст і методологію SPACE-аналізу як інструменту стратегічного маркетингу підприємства, що функціонує у ринковій економіці. Подано рекомендації щодо його застосування в процесі прийняття управлінських рішень на вітчизняному підприємстві. Maintenance and methodology of the SPACE-analysis is expounded as the instrument of the strategic marketing of enterprise, that functions in the market economy. Recommendations in relation to its application in the process of administrative decision's making on a domestic enterprise are given.
Keywords: діагностика; стратегія; конкуренція; позиціонування; diagnostics; strategy; competition; positioning