Особливості організації туристичного бізнесу в Україні - Захарчин, Г. М.; Веремчук, Р. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто особливості організації туристичного бізнесу в Україні через призму зовнішніх і внутрішніх факторів розвитку туристичної сфери. Головна увага акцентується на організації інфраструктури туристичного бізнесу та внутрішній організації туристичної фірми залежно від цілей і стратегії. In the articles the features of organization of tourist business in Ukraine through a prism of the external and internal factors of development of a tourist orb are considered. The main attention will be converted on organization of an infrastructure of tourist business and internal arrangement of a travel company depending on it’s purposes and strategy.
Keywords: 658.386.4.012.4