Моделювання бізнес-процесів торговельного підприємства з використанням стандарту IDEF0 - Тарасова, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто використання процесних моделей у задачах управління бізнес- процесами торговельного підприємства, що дозволяє відображувати структуру бізнес-процесів, а також потоки інформації, які пов'язують операції бізнес-процесів. Розглянутий підхід дає змогу враховувати потребу у використанні сучасних інформаційних технологій та інтегруватися в єдиний комплекс із ключовими службами кооперації – збутовими, логістичними, складськими. The article is devoted to the issues of using process models in problems of management of business processes of the commercial enterprise, which allows to show the structure of business processes, as well as flows of information, which connect operation of business processes. This approach allows to take into account the need to use modern information technologies and integrated into a single complex with key services co-marketing, logistics, warehousing.
Modeling business processes of a trade company using the standard IDEF0
Keywords: бізнес-процеси; процесна модель; інформаційні технології; стандарт IDEF0; business-processes; process model; information technology; standard IDEF0