До врахування попереднього напруження арматури при оцінці напружено-деформованого стану розрахункового перерізу за деформаційною моделлю - Бамбура, А. Н. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Наведено метод і залежності щодо визначення напружень в арматурі попередньо напружених залізобетонних елементів на будь-якому етапі навантаження при використанні деформаційного методу розрахунку. Method and dependences for determination of stresses in reinforcement of prestressed reinforced concrete elements on any stage of loading at using of deformation calculation method are presented in paper.
Keywords: деформаційна модель; попередньо напружений зелізобетон; етап навантаження; deformation calculation method; prestressed reinforced concrete; stage of loading