Документальна база дослідження історії молодіжних організацій та формацій доби Центральної Ради - Химиця, Н. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано документальну основу вивчення історії молодіжних військових організацій та формацій доби Центральної Ради. Розкрито інформаційний потенціал документів та визначено їх специфічні особливості. The article analyzes the research base documenting the history of youth organizations and military formations of the Central Council. Disclosed information potential of documents and determined their specific features.