Системне обліково-аналітичне забезпечення менеджменту машинобудівних підприємств - Грабко, М. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Обґрунтовано особливості обліково-аналітичної бази менеджменту якості підприємства, критерії та показники оцінювання ефективності управління якістю як стратегію твірного фактора розвитку підприємства. There’re presented features of registration-analytical base of enterprise quality management, сriteria and indexes of evaluation of efficiency of quality management as the strategy factor of development of enterprise.
Keywords: обліково-аналітичної бази; твірний фактор; registration-analytical base; strategy factor