Цілі фінансового менеджменту і методика оцінки інвестиційної привабливості підприємств - Фльорко, В. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
На підставі огляду літературних джерел уточнено систему цілей підприємства у сфері фінансового менеджменту, принципи її формування і розкрито зміст методики інвестиційної привабливості підприємства. За результатами проведеного дослідження обгрунтовано, що основною ціллю фінансового менеджменту є максимізація прибутку підприємства. In article on the grounds of review of the literary sources is advanced system integer enterprises in sphere of financial management, and principles of her its shaping, and criticize severely essence of the methods investment attractiveness enterprises. On result of the called on study is motivated by that main purpose of financial management there is maximization arrived enterprises.