Онтологічна модель кадастру рекреаційних територій України - Коваль, Р (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Зроблена спроба створення онтологічної моделі для вивчення передумови створення кадастру рекреаційних територій. В онтологічній моделі робилася спроба визначити основні напрямки підбору та опрацювання вихідної інформації щодо можливості створення кадастру рекреаційних територій. Сделана попытка создания онтологической модели для изучения предпосылок создания кадастра рекреационных территорий. В онтологической модели сделана попытка определить основные направления сбора и изучения исходной информации для создания кадастра рекреационных территорий. In the article the ontology model is worked out for study of the recreation territory cadastre. The ontology model gives possibility to get directions as to choice and entrance information for creation of recreation territory cadastre.
Онтологическая модель кадастра рекреационных территорий Украины
Ontology model of cadastre of the recreation territory of the Ukraine
Keywords: онтологічна модель; рекреаційні території