Логістика підземного зберігання газу - Шандрівська, О. Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Пропонується використати принципи логістичного управління до мережі підземних сховищ газу. Визначені завдання, головні та окремі цілі та результати застосування логістики в сфері підземного зберігання газу. In this paper is offered to use principles of logistics control for a web of underground storehouses of gas. The problems, principal and derivative purposes are defined, the outcomes of application of a logistics in an orb of a underground storage of gas are directed.