Медіатека на вулиці Шухевича у Чернівцях - Пасирь, Марія Сергіївна; Pasyr, Mariia Serhiivna (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Дипломний проєкт «Медіатека у місті Чернівці» спрямований на створення багатофункціонального громадського простору, що об’єднує різні соціальні і культурні сфери. Концепція передбачає інтеграцію таких зон, як виставковий простір, кіноконцертний зал, робочий простір та відкрита бібліотека, що сприятиме активній взаємодії між представниками різних вікових груп населення. Мета проекту - сприяти розвитку урбаністичного середовища Чернівців шляхом поєднання культурних, освітніх та соціальних функцій у єдиному архітектурному рішенні. Ціллю бакалаврської роботи є створення гармонійного, інклюзивного простору, який органічно інтегрується в міське середовище, та збагачує його своєю присутністю, сприяючи розвитку культурного життя громади.

The diploma project "Mediatheque in the City of Chernivtsi" aims to create a multifunctional public space that integrates various social and cultural spheres. The concept involves incorporating exhibition areas, a cinema and concert hall, a workspace, and an open library, fostering interaction among different age groups within the community. The goal of the project is to contribute to the urban development of Chernivtsi by merging cultural, educational, and social functions into a cohesive architectural solution. The objective of the bachelor's thesis is to design a harmonious and inclusive space that seamlessly integrates into the urban environment and enriches it with its presence, stimulating the cultural life of the community.
Media Library on Shukhevych Street in Chernivtsi
Keywords: 6.191.00.00