Сучасні методи підтримки малого бізнесу та розвитку інноваційної економіки - Мадрига, Г. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто стан розвитку інфраструктури підтримки малого бізнесу в Україні, проаналізовано зарубіжний досвід стимулювання розвитку малого підприємництва, приділено увагу розвитку таких елементів інфраструктури, як бізнес-центри та бізнес- інкубатори. The article deals with the development of the small-scale business maintenance infrastructure in Ukraine. Foreign experience of small-scale enterprise development stimulation has been analyzed. Et has been paid attention to the development of infrastructure elements such as business centers and business incubators.