Руденко, С.2020-10-062020-10-062000-08-152000-08-15Руденко С. Терміни на позначення спецій і прянощів як підсистема української кулінарної термінології / С. Руденко // Вісник Державного університету “Львівська політехніка”. — Львів : Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000. — № 402 : Проблеми української термінології. — С. 277–282. — (Термінологія природничих знань).https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/54699277-282ukТерміни на позначення спецій і прянощів як підсистема української кулінарної термінологіїArticle© Державний університет “Львівська політехніка”, 2000© Технічний комітет стандартизації науково-технічної термінології, 2000© Світлана Руденко, 20006Rudenko S. Terminy na poznachennia spetsii i prianoshchiv yak pidsystema ukrainskoi kulinarnoi terminolohii / S. Rudenko // Visnyk Derzhavnoho universytetu "Lvivska politekhnika". — Lviv : Vydavnytstvo Derzhavnoho universytetu "Lvivska politekhnika", 2000. — No 402 : Problemy ukrainskoi terminolohii. — P. 277–282. — (Terminolohiia pryrodnychykh znan).