Practice of magnetic surveys over hydrocarbon fields in Carpathian foredeep, Ukraine - Kuderavets, R. S.; Maksymchuk, V. Yu.; Chobotok, I. O.; Klymkovych, T. A.; Tymoschuk, V. R.; Pyrizhok, N. B. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
The results of magnetic studies over hydrocarbons fields in the Outer zone of Carpathian Foredeep were studied. It was stated that upon oil and gas deposits are observed static and dynamic local anomalies connected with supervising tectonic displacements. The conclusion about genetic correlation between local anomalies and oil-and-gas content in the investigated deposits was done. Аналізуються результати магнітних досліджень над родовищами вуглеводнів у Зовнішній зоні Передкарпатського прогину. Над родовищами нафти та газу виявлені статичні та динамічні магнітні аномалії, які контролюються розломною тектонікою. Зроблений висновок про генетичний зв’язок між локальними магнітними аномаліями та нафтогазоносністю. Анализируются результаты магнитных исследований над месторождениями углеводородов во Внешней зоне Предкарпатского прогиба. Над месторождениями нефти и газа обнаружены статические и динамические локальные магнитные аномалии, которые контролируются разломной тектоникой. Сделан вывод о генетической связи между локальными магнитными аномалиями и нефтегазоносностью.
Досвід магнітометричних досліджень над родовищами вуглеводнів у Передкарпатському прогині, Україна
Опыт магнитометрических исследований над месторождениями углеводородов в Предкарпатском прогибе, Украина
Keywords: magnetometry; anomalous magnetic field; local anomalies; hydrocarbons; магніторозвідка; аномальне магнітне поле; локальні аномалії; вуглеводні; магниторазведка; аномальное магнитное поле; локальные аномалии; углеводороды