Розвиток логістичних функцій міжнародного маркетингу - Каніщенко, О. Л. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто чинники та процес інтернаціоналізації маркетингово-логістичних функцій і досліджено процес ускладнення логістичних процедур відповідно до рівня концентрації інтернаціоналізованої виробничо-комерційної діяльності суб’єктів підприємництва. Author considered the factors of internationalization of marketing logistics in global business environment, and analyzed the process of complication the international marketing logistic functions in accordance to the level of international manufacturing and commercial activity concentration.