Підвищення корозійної стійкості титаносилікатного склопокриття - Кузнецова, М. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Визначено корозійну стійкість титаносилікатного склопокриття. Встановлено вплив природи та концентрації наповнювачів на зміну корозійної стійкості покриття. As a result of researches the corrosive stability of titanosilicate glass coating is determined. The influence of nature and concentration of fillers on corrosive stability changing of glass coat is elucidate.