Особливості перевірки реле спрямування потужності серії РБМ з застосуванням цифрових систем тестування - Баран, П. М.; Кідиба, В. П.; Пришляк, Я. Д.; Дембіцький, М. І.; Шмагала, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розроблено спеціалізований модуль перевірки реле спрямування потужності серії РБМ для цифрової системи тестування. The specialized module of check of the relay of the direction of power of the RBM series is developed for digital system of testing.
Keywords: релейний захист; цифрові пристрої; реле спрямування потужності; цифрограми; цифрова система тестування; relay protection; digital devices; relay of the direction of power; tsyfrohramy; digital system testing