Дослідження кінетичних закономірностей копомеліризації індивідуальних ненасичених вуглеводнів фракції С9 - Магорівська, Г. Я.; Дзіняк, Б. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Досліджено процес полімеризації і кополімеризації основних смолоутворювальних компонентів фракції С9 – стиролу та дициклопентадієну (ДЦПД). Встановлено константи кополімеризації та показано, що в складі одержаного кополімеру переважає стирол. The article is didicated to the investigation the process of polymerization and kopolymerization the fundamental principal components in C9 fraction – styrene and dicyclopentadien. The kopolymerization constants of process have been established. The styrene prevails in constitution obtained kopolymer has been showed.
Keywords: полімеризація; кополімеризація; смолоутворювальні компоненти