Особливості використання автоматизованих систем управління водооб'єктами - Васильєв, А. Й. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Наведені результати досліджень автоматизованої системи управління водопостачанням м. Харкова. Автоматизація виробництва впливає на підвищення ефективності роботи водооб'єктів, що дасть змогу розширити масштаби впровадження автоматизованих систем управління водокористуванням. The results of researches of the automated control system of water supply of Kharkov are given. The automation of manufacture influences increase of an overall performance, that will allow to expand scales of introduction of the automated control systems of water supply.
Keywords: 339