Software-algorithmic support of finite-element analysis of spatial thermovalentranslations in anisotropic capillary-porous materials - Sokolovskyy, Y.; Nechepurenko, A. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
На основі тривимірної математичної моделі неізотермічного вологоперенесення у капілярно-пористих матеріалах з урахуванням анізотропії теплофізичних властивостей розроблено програмний комплекс для виконання скінченноелементного аналізу зв’яза- ного тепловологоперенесення з використанням технології CUDA.

On the basis of a three-dimensional mathematical model of nonisothermal moisture transfer in capillary-porous materials, taking into account the anisotropy of thermophysical properties, a software complex was developed for conducting finite-element analysis of bound thermal gravity with the use of CUDA technology.
Програмно-алгоритмічне забезпечення скінченноелементного аналізу просторового тепловологоперенесення в анізотропних капілярно-пористих матеріалах
Keywords: програмне забезпечення; математична модель; тепловологоперенесення; метод скінченних елементів; software; mathematical model; heat transfer; finite elements method; 004.942