Сонячна енергетика - Яковчук, П. Є.; Цяпа, В. Б.; Комаров, В. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Проаналізовано ефективності різних технічних засобів, призначених для використання енергії сонця. Показано максимальну ефективність використання сонячної енергетики під час використання як первинного енергоносія сухої біомаси. The analysis of efficiency of the different hardwares intended for the use of energy of a sun is conducted. Maximal efficiency of the use of sun energy is rotined at the use in quality the primary transmitter of energy of dry biological mass.