Управління потоками споживачів туристичних послуг в світлі сервісної логістики - Скоробагатова, Т. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Визначено поняття потоку з точки зору змін у просторі і в часі. Уточнені об'єкти управління сервісної логістики. Виявлені особливості логістичного управління потоками туристів як споживачів тривалих комплексних послуг. Розглянуто взаємодію туристичних і обслуговуючих потоков. The definition of flux in terms of changes in space and time is given. The objects management of service logistics are defined. The features of the logistics flow management of tourists as consumers of long-term comprehensive services are revealed. The interaction of tourism and service flows is analyzed.
Management of flows of travel services consumers within servsce logistics
Keywords: сервісна логістика; визначення потоку; потік споживачів послуг; пряме і непряме управління потоками; туристичний потік; обслуговуючий потік; планування потоків туристів; logistics service; the definition of flow; the flow of consumer services; direct and indirect flow control; the tourist flow; the flow of service; planning of tourists