Гідродинаміка та кінетика сушіння дисперсних матеріалів неправильної форми у щільному шарі - Тимо, І. Я.; Ханик, Я. М.; Ярош, Я. Д. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Подано експериментальні залежності гідродинаміки та кінетики сушіння дисперсного матеріалу (солоду) у щільному шарі і наведено узагальнення дослідних даних. The experimental results of drying of shallow dispersion warmly isolating materials in a dense layer represented.