Проблема реконструкції архітектурно-світлового середовища Львівської галереї мистецтв - Казаков, Г. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Проаналізовано кількісні та якісні характеристики природного освітлення вистав- кових залів мистецької галереї. Розроблено архітектурні пропозиції реконструкції будинку галереї з метою покращання системи освітлення та створення комфортних умов внутрішнього середовища.