Логістичний підхід до планування діяльності підприємства із використанням систем ERP / MRP - Гаталяк, З. П.; Горбаль, Н. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Проаналізовано застосування логістики на підприємстві з використанням систем планування ERP / MRP. Основний наголос зроблено на закупівельній та розподільчій логістиці та запропоновано алгоритми для реалізації цих процесів. In the article functioning of the enterprise logistics on the basis of ERP / MRP planning systems is analyzed. The main emphasis is done on the supply and distribution logistics and the algorithms for the realization of the processes are proposed.
Keywords: 338.242.2:658.1(477)