Автоматизированное проектирование и моделирование составляющих процессов детонационно-газового нанесения покрытий - Михайлов, А. Н.; Головятинская, В. В.; Петров, А. М.; Суслов, П. С.; Петров, М. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті розглянуто доцільність використання автоматизованого проектування та комп’ютерного моделювання з метою підвищення ефективності вирішення конкретних конструкторсько-технологічних та матеріалознавчих завдань в процесі розробки, досліджень та експлуатації технології детонаційно-газового нанесення покриттів. The article considers the appropriateness of the aided design and computer simulation with the purpose to increase efficiency of solving of specific engineering and materials science tasks in the process of development, researches and operation of the equipment with application of technology of detonation-gas drawing of coverings.