Стабілізація температурного режиму централізованих циркуляційних систем гарячого водопостачання - Венгльовський, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Сформовано технологічні вимоги до характеристик відцентрових помп централізованих систем гарячого водопостачання. Наведено результати досліджень роботи мереж гарячого водопостачання із використанням попередньо теплоізольованих трубопроводів. Показано економічну ефективність частотно-керованого електроприводу помпи. In this article the technological requirements to performances of centrifugal pumps of systems heat water supply are formulated. The results of researches of work of networks of hot water-supply are resulted with the use preliminary of heat-insulated pipelines. The economic efficiency is demonstrated is frequent of the controlled electric drive of the pump.