Моделювання вібраційних процесів в підвісці автомобіля та їх вплив на знос шин - Кравченко, О. П.; Сакно, О. П.; Лукічов, О. В.; Матвієнко, С. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто зв'язок між вібраційними процесами в підвісці вантажних автомобілів та інтенсивністю й виду зносу шин. Вібрації досліджені в середовищі Simulink для створеної фізичної моделі. Досліджено їх вплив на вид зносу шин та методи уникнення цього явища. In the article, connection is between oscillation processes in the pendant of trucks and intensity and to the type of tire wear is considered. Vibrations are researched in the environment of Simulink for the created physical model. Their influence on the type of tire wear and methods of evasion of this phenomenon is researched.