Оптимальний розподіл реактивного навантаження між генераторами електростанції з різнотипними енергоблоками - Міняйло, О. С.; Покровський, К. Б.; Гапанович, В. Г.; Дудурич, О. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розроблено методику та отримано діаграму оптимального розподілу реактивного навантаження між генераторами електростанції. In work a method is developed and got the diagram of optimum partition of reactive load between the generators of power-station.