Побудова профілів IRT на основі інтегралів від базисних cплайнів - Дубан, Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2013)
Основна увага приділяється практичним засобам дослідження властивостей завдань тесту та учасників тестування на основі профілів IRT. Для побудови профілів запропонована нова модель більш адекватна IRT профілям ніж відомі, що складається з інтегралів від базисних сплайнів. Запропоновано новий інструментарій для розрахунку та аналізу результатів тестування на основі представленої моделі. The focus is on practical means to learn the properties of the test objectives and test participants based on profiles IRT. To construct a new model profiles more than adequate IRT profiles are known, which consists of integrals of basis splines. A new tool for calculating and analyzing test results based on the presented model.
Keywords: інформаційна система; профілі IRT; сплайн-модель; information system; IRT profiles; spline model