Роль соціальних інформаційних комунікацій у розвитку бібліотек вищих навчальних закладів - Копитко, Т. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У статті розглядається роль та вплив соціальних інформаційних комунікацій на діяльність бібліотек вищих навчальних закладів, зокрема, сучасні напрямки розвитку та впровадження електронних інформаційних ресурсів на базі бібліотек ВНЗ. Розглянуто основні напрями інформатизації бібліотек та застосування інноваційних чинників реформування діяльності бібліотек вищих навчальних закладів. The article deals with the role and impact of social information communication in the activities of university libraries, including the modern trends of development and implementation of electronic information resources at university libraries. The main directions of libraries informatization through the use of innovative methods of reforming university libraries are considered.
The role of social information communication in development of university libraries
Keywords: соціальні комунікації; бібліотека ВНЗ; електронні ресурси; інформаційне суспільство; інформаційні комунікативні технології; social communication; university library; electronic resources; information society; information and communication technologies