Формування і розвиток металургійної термінології в Україні - Ктитарова, Неонела (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
У статті розкриті шляхи становлення української металургійної термінології в історії й розвитку.

The process of formation of UkraSnian metallurgicaS terminology in its historical development are analyzed in the paper.