Алгоритм автоматичного синтезу теплоелектричних сіток для теплового моделювання МЕП різного конструктивно-технологічного виконання - Федасюк, Д.; Петров, Д. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Наводиться розроблений авторами алгоритм автоматичного синтезу оптимальних теплоелектричних сіток для теплового моделювання МЕП різного конструктивно-технологічного виконання. Проводиться порівняльний аналіз ефективності запропонованого алгоритму та підходу на основі ручної побудови сіткових моделей на прикладі теплового моделювання тестової структури ГІС. Author’s algorithm of automated synthesis of the optimal thermal electrical grids for thermal modeling of different constructional and technological design of MED is given. Comparing analysis of effectiveness of this algorithm and approach based on manual building of grid model on the example of GIC test structure thermal modeling is conducted.