Консолідований інформаційний ресурс для забезпечення профорієнтаційної діяльності - Дмитрусь, Ірина; Кожуров, Дмитро (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Grounded expedience of development of the consolidated informative resource is for university entrants with the purpose of providing of proforientacy activity.
Keywords: інформаційний ресурс; інформація; користувачі; рейтинг ВНЗ