Бінарні перетворення з елементами алгоритму RSA у захисті зображень за додаткового зашумлення - Ковальчук, А. М.; Попадинець, К. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Запропоновано елементи алгоритму RSA, який може бути використаний стосовно будь-якого зображення, але найбільші переваги досягаються у випадку використання зображень, що містять чітко виокремлені контури. Application of the elements of the algorithm RSA, which can be used in respect of any image, but the greatest benefits are achieved when using images containing clearly singled out the contours.
Keywords: матриця зображення; алгоритм; стійкість; шифрування– дешифрування; matrix image; algorithm; stability; encryption–decryption