Інтелектуальний аналіз даних - Ковівчак, О. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто методи інтелектуального аналізу даних. Проаналізовано сферу застосу- вання інтелектуального аналізу даних та існуючі системи. Зроблено висновки стосовно перспектив використання методів інтелектуального аналізу даних. Overviewed discovery-driven data mining. An application of data mining domain and existent systems are analysed on their basis. Drawn conclusion in relation to the prospects of the use of methods of data mining – systems.
Keywords: інтелектуальний аналіз даних; прогностичне моделювання; прогноз невідомих значень; прогнозування розвитку процесів; аналіз виключень; discovery-driven data mining; predictive modeling; outcome prediction; forecasting; forensic analysis