Особенности тепловых процессов в асинхронных электродвигателях при аномальных режимах работы - Федоров, М. М.; Денник, В. Ф.; Алексеев, Е. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто тепловий стан обмоток асинхронного двигуна при загальмованому роторі і в повторно-короткочасному режимі та ударному навантаженні і зниженій напрузі.