Розрахунок температурного поля багатошарових структур з тепловими джерелами на поверхні - Винник, Т.; Засименко, В.; Федасюк, Д. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Наведено обгрунтування, алгоритм і математичну модель розподілу температури на поверхні sa апріорно відомими залежностями випромінювальної здатності від температури. Приводятся обоснования, алгоритм и математическая модель распределения температуры на поверхности за априорно известными зависимостями излучателыюй способности от температуры. The grounding, algorithm and the mathematical model of the temperaturing area's distribution with aprior certain radiation emissivity are presented.