Дослідження множини ризиків прийняття рішень в галузі екології - Верес, О. М.; Голиш, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано та досліджено основні методи та засоби множини оцінювання ризиків прийняття рішень у галузі екології. Виконано аналітичний огляд класифікацій системи ризиків залежно від ознак. This paper is devoted to the analyzing and studying the basic set of methods and tools of risk assessment decision-making in ecology. An analytical review of classifications of risks, depending on features.
Keywords: ризик; оцінка ризиків; управління ризиком; здоров’я; екологія; джерела ризиків; risk; risk assessment; risk management; health; ecology; sources of risk