Принципи побудови систем управління радіозв’язком з рухомими об’єктами - Казакова, Н. Ф. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглянуто проблемні задачі, які покладаються на управляючі обчислювальні засоби систем і мереж рухомого радіозв’язку. Пропонується їх ієрархічне розподілення за рівнями управління і проблемною орієнтацією.

In clause the problem tasks are considered which are assigned to managing computing means of systems and networks of mobile communication. Their distribution as hierarchical structure after levels of management and on problem orientation is offered.
Keywords: 621.396.93