Екологічна безпека гірничопромислових комплексів на стадії ліквідації - Шкіца, Л. Є. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглянуті наукові та методологічні підходи до забезпечення екологічної безпеки гірничопромислових комплексів на стадії ліквідації. Запропоновані заходи попередження розвитку небезпечних геологічних процесів на прикладі гірничих комплексів Західного регіону України. The scientific and methodological approaches for ensurement of the ecological safety of the maining complexes on the stage of liquidation were considered. The measures for the preventation of development of the dangerous geological processes on the example of the maining complexes in the Western region of Ukraine were proposed.
Keywords: 551.131