Розрахунок рівноважниковим методом процесів у колах першого порядку при пилкоподібній напрузі живлення - Фільц, Р. В.; Лябук, М. Н. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Показано застосування рівноважникового методу до розрахунку установлених і перехідних процесів в електричних колах першого порядку при пилкоподібному вимушенні. Analytical method of steady states and transients calculation in linear first order circuit with saw-tooth input has been developed.