Аналіз електромагнітних процесів у дуговій сталеплавильній печі з установкою стабілізації режиму - Турковський, В. Г.; Жовнір, Ю. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Наведено рівняння для дослідження періодичних процесів у нелінійній схемі установки стабілізації режиму дугової сталеплавильної печі, отримані аналітичним методом. Equation for research periodic proceses in nonlinear shems the arc-furnace steel- melting of installation stabilization of mode presenting the analitical metod to get.