Правосвідомість як рефлексія соціальних норм поведінки - Петрончак, Ю. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У статті досліджено сутність явища правосвідомості, її ознаки, структурні компоненти та функції у загальній структурі поведінки особи. В статъе исследовано сущность явления правосознания, его признаки, структурные компоненты и функции в общей структуре поведения лица. The article is devoted to the research of phenomenon of sense of justice, it`s signs, structural components and functions, in the structure of behaviour of the person.
Правосознание как рефлексия социальных норм поведения
Legal awareness as a reflection of social norms of behavior
Keywords: особа; поведінка; правосвідомість; праобраз; рефлексія; сутність; лицо; поведение; правосознание; прообраз; рефлексия; сущность; an essence; a behaviour; a person; а prototype; a reflection; a sense of justice