Імітаційне моделювання інтелектуальної інформаційної системи пошуку та прогнозування покладів геотермальних вод з використанням ланцюгів Маркова - Горбаль, М. Б.; Яцишин, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
In this research defined généralfunctional structure of intel¬lectual information system of geothermal deposits searching. There has been suggested mathematical model of this system with using Marcov chains.
Keywords: Marcov chains; modeling; intellectual information systems; інтелектуальна інформаційна система; ланцюги Маркова