Перспективи та ризики фінансування інноваційної діяльності в Україні - Бублик, М. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Досліджено особливості фінансування інноваційної діяльності в Україні, спрямо¬ваного на розвиток науково-технічного прогресу, розглянуто можливості формування та регулювання ринку венчурного капіталу в Україні. Проаналізовано перспективи та ризики залучення венчурного капіталу до фінансування науково-дослідних робіт та розвитку високих технологій. The finance peculiarity of the innovation activity in aim develop technical science progres in Ukraine was investigated in this paper. The means of venture-capital market regulation and creation were considered in Ukraine. The prospects and risk of using venture capital for the finance of the research works and high technology development were analysed in this paper.