Педагогічна експертиза як механізм управління сталим розвитком регіональної системи освіти - Касьянова, Олена Миколаївна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Управління сталим розвитком визначається як управління змінами з метою покращення якості освіти та життя учасників педагогічного процесу. Механізмом такого управління є педагогічна експертиза, яка визначає процес змін, їх характер та тенденції.