Право Європеського Союзу – особлива модель регулювання міждержавних відносин у сфері зовнішньо-економічної торгівлі - Шумляковська, Мар’яна (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто питання подолання своїх внутрішніх обмежень, для надходження інвестицій та розвитку торгівлі, а також для підвищення конкурентоспроможності українських підприємств на міжнародних ринках Україні слід скористатися повною мірою положеннями угод із ЄС у формі Угоди про партнерство та співробітництво та розвитком ініціативи «нових сусідів».
Keywords: інтеграційні процеси; зона вільної торгівлі; Генеральна угода про торгівлю послугами (ГАТС)