Приемники теплового излучения для обеспечения внедрения стандартов ГОСТ 24632-81, ГОСТ 12.1.044-89, ДСТУ БВ.2.7-70-98 (ГОСТ 30444-97) - Трикоз, Павел; Декуша, Леонид; Воробьёв, Леонид; Шаповалов, Вячеслав; Мазуренко, Александр (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2008)
Наведено описання приладів для вимірювання та безперервного контролю густини усіх складових радіаційного теплового потоку від полум’я під час вогневих випробувань різних речовин, виробів та матеріалів на спалах та пожежну безпеку. Представлено описание приборов, предназначенных для измерения и непрерывного контроля плотности всех составляющих радиационного теплового потока от пламени при огневых испытаниях различных веществ, изделий и материалов на воспламеняемость и пожаробезопасность. The description of devices, used for measurement and continuous control of all components of radiant heat flow rate from the fire during test firing of various substances, products and materials on ignitability and combustibility is described.