Вплив УВО-ОУН на військово-патріотичне виховання української молоді Галичини у 20–30-х рр. Хх ст.: проблеми історіографії - Виздрик, В. С.; Стасюк, І. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Проаналізовано стан наукової розробки цієї проблеми вітчизняними та зарубіжними дослідниками.

In the article has been analyzed the condition of the scientific problem by the native and foreign historians.
Keywords: 94; 17](477.83/86) “1920-1939”