Математична модель інструментальної похибки вимірювальної системи томографії електричної провідності - Ковела, І. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядаються особливості реалізації та досліджуються характеристики автоматичних систем регулювання із застосуванням ПІД-регуляторів за схемами послідовно-паралельної корекції, даються відповідні рекомендації щодо алгоритмічного забезпечення контролерів та практичної реалізації АСР. The characteristics and design features of automatic control systems utilizing PID-controllers in compliance with serial-parallel correction schemes are examined, the appropriate guidelines concerning algorithmic support of controllers and practical ACS implementation are adduced.